Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlileri Odamızı ziyaret etti

• 31.01.2017

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi , Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Atıl Taşer, Doç. Dr. Emin Açıkkalp, Yard. Doç. Dr.Tarık Semiz Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ve Meclis Başkanımız Hakkı Aynur’u ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ve Meclis Başkanımız Hakkı Aynur, Öğretim görevlilerimize odanın faaliyetleri ve 2017 Çalışma proğramların’ dan bilgiler verdiler. Birlikte çalışmalar gerçekleştirilmesi konusunda geniş kapsamda karşılıklı istişarelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda birlikte fotoğraf çektirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ve Meclis Başkanımız Hakkı Aynur nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

• Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlileri Odamızı ziyaret etti