BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEFAİL ATEŞ KONAKLAMA SEKTÖRÜNÜ TOPLADI

• 01.02.2017

31 Ocak Salı günü Saat 15:00’de Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Meclis Toplantı Salonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş’in Başkanlığında, Bilecik Merkezde bulunan Yurt- Apart ve Pansiyon İşletmecileri ile toplantı yaptı.
Toplantıda sektörel bazda yaşanan sorunlar ve çözümleri ele alındı. Genel olarak değerlendirmeler yapılarak köklü oluşumlar sağlanılması kararlaştırıldı.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI  MEFAİL ATEŞ KONAKLAMA SEKTÖRÜNÜ TOPLADI