• 01.02.2017

Bilecik PTT. Baş Müdürü Serhat Bozkurt Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mefail Ateş’i makamında ziyaret etti.
Bilecik PTT. Baş Müdürü Serhat Bozkurt ile birlikte İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik ,TSO Muhasebe Müdürü Ü. Aysev Güçlü ziyarete katıldı.
Bozkurt, üzerinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına bastırılan özel pul ve ilk gün zarfının bulunduğu tabloyu TSO Başkanımız Mefail Ateş’e takdim etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş, Sayın, Bozkurt ve Sayın, Çivik’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkürlerini iletti. Özellikle anmadan geçemeyeceğimiz ; Vatanımızın, Milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi.

• BİLECİK PTT. BAŞ MÜDÜRÜ BOZKURT TSO BAŞKANI MEFAİL ATEŞ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.