TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANIMIZ PROLES OTOMOTİV ÜRÜNLERİ ŞİRKETİNİ ZİYARET ETTİ

  • 03.02.2017
  • BilecikTSO

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş 1.Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren PROLES Otomotiv ürünleri San.ve Tic.Ltd.Şti.’ni ziyaret etti. Firma temsilcileri, Genel koordinatör Sayın Rüstem Yıldırım, Fabrika Müdürü Sayın Akın Atakan Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ‘e işletmelerinin tanıtımlarını yaparak faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdiler.
Yönetim Kurulu Başkanımız, Mefail Ateş firmalarımızı beklentilerini dinlemek karşılıklı paylaşımlarda bulanmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve devam edeceğini söyledi. Firma yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.
Ziyaretin sonunda PROLES yetkilileri Sayın Yıldırım ve Sayın Atakan , Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının bu nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti ilettiler. Karşılıklı iyi temennilerle ziyaret sona erdi.

 

  • TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANIMIZ PROLES OTOMOTİV ÜRÜNLERİ ŞİRKETİNİ ZİYARET ETTİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç