BİLECİK GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ TSO BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

• 03.02.2017

Bilecik Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Heyeti; Dernek Başkanı Ak Parti Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir’in eşi Sayın Neşe Funda Eldemir, Ak Parti eski kadın kolları Başkanı Dernek Sekreteri Sayın Gülcan Namal, Dernek Yön. Kur. Üyesi Sayın Münevver Ünal, Dernek Yön. Kur. Üyesi Sayın Selda Çelik , Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş’i makamında ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş TSO’ nın faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Sivil Toplum Kuruluşlarından Derneklerin önemine deyinerek her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız dedi. Ziyaretin devamında Birlikte çalışmalar gerçekleştirilmesi konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş Bilecik Gönüllüler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Saygı değer Hanımefendilere nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ileterek teşekkür etti.

• BİLECİK GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ TSO BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.