• 03.02.2017

Bilecik Belediye Meclis Üyesi ve SİLKAR Mınıng Co. Ltd. Şti. yetkilisi Sayın, Erdoğan Yeşil Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş’i makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş ile Sayın Yeşil ziyaret esnasında karşılıklı paylaşımlarda bulunarak istişare ettiler.
Ziyaretin sonunda birlikte fotoğraf çektirdiler. Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti kendilerine ileterek teşekkür etti.

• BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ERDOĞAN YEŞİL TSO. BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ