Sayın Yaşar TÜZÜN Meclis Toplantımıza katıldı.

• 14.02.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonumuzda Şubat ayı aylık olağan Meclis toplantımız Meclis Başkanımız Hakkı Aynur’un açılış ve teşekkür konuşmalarıyla başladı. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Esnaf odaları, Sivil Toplum kuruluşları, Meslek odaları temsilcileri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyelerimiz, Meclis üyelerimiz katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekilimiz Sayın, Yaşar Tüzün Toplantıda; Şehrimizin ve Ülkemizin ekonomik - Sosyal açıdan yaşanan son güncel konularını ilgilendiren sunum gerçekleştirdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Hakkı Aynur, katılımlarından dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün’e, İl Başkanı Metin Yaşar ve Yönetim Kurulu üyelerine , Sivil Toplum Kuruluşu, Esnaf odaları, Meslek odaları, Kooperatiflerin temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

• Sayın Yaşar TÜZÜN Meclis Toplantımıza katıldı.