BİLECİK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YÖNETİM KURULU’ NDAN TSO’ YA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 24.02.2017

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Ergül, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Başaran, Salih Argun ve Gürsel Pakel Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş, Meclis Başkanımız Hakkı Aynur’u makamında ziyaret ettiler. Genel Sekreterimiz Özgür Erdem ziyarette hazır bulundu.
Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ; Çalışma faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak Site esnafının talep ve beklentileriyle ilgili istişarelerde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş Küçük Sanayi Sitesi Esnafı, Bilecik ve bizler için önemlidir. Ahilik kültürünü benimseyerek çalışan Küçük Sanayi Sitesi Esnafımız Bilecik’in ekonomisine katkı veren ve istihdam sağlamasıyla işleyen çarkın bir parçası konumundadır. dedi

• BİLECİK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ  YÖNETİM  KURULU’ NDAN   TSO’ YA   ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ