BİLECİK TSO’DA PROJE TOPLANTISI YAPILDI

• 28.02.2017

Bilecik Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci , Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah AY, Kurmay Başkanı J. Albay Deniz Özaslan, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Genel Sekreterimiz Özgür Erdem, BEBKA İl Koordinatörü Fatih Aydın, Bebka Uzmanı Banu Çiçek Güngördü, Bilecik Mermerciler Derneği Başkanı Turgut Özen ve Silkar Madencilik Fabrikalar ve Üretim Müdürü Nurtaç Akgöz, İşletme Müdürü İbrahim Kaya, Kartal Mermer Müdürü Kenan Şenşar, Prof. Dr. Tevfik Fikret Uçar ve Yard. Doç. Dr. Murat Yurdakul katılımı ile Odamızda gerçekleşen toplantıda Bilecik Jandarma Tugay komutanlığı önünde yer alan duvar ön yüzüne ilimizde üretilen mermerler kullanılarak yapılması planlanan kaplama çalışması hakkında şehir estetiğine uygun temalarda hazırlanan ve Bilecik mermerinden oluşacak projeler değerlendirilerek istişarelerde bulunuldu.
Prof. Dr. Tevfik Fikret Uçar tarafından hazırlanan Bilecik tarihini simgeleyen, ilimizin vizyonuna değer katacak olan tasarım üzerinde fikir birliğine varıldı ve gerekli çalışmaların yapılması hususunda ortak kanaat oluştu.

• BİLECİK TSO’DA PROJE TOPLANTISI YAPILDI