TSO MECLİS TOPLANTISINA BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. İBRAHİM TAŞ KATILDI

• 21.03.2017

Bilecik TSO 20.03.2017 tarihli meclis toplantısı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Sayın İbrahim TAŞ ve Üniversitemizin değerli hocalarının katılımı ile gerçekleşti. Meclis Başkanımız Hakkı AYNUR’un açılış konuşması ile başlayan toplantı Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinin önemi ve bu alanda atılan adımların görüşülmesi ile devam etti. Toplantıda ilimizde önemli bir ihtiyaç olan akredite laboratuarların kurulumu için çalışmaların yapıldığı müjdelendi. Üniversitemiz bünyesinde yer alan Endüstriye Dayalı Mesleki Eğitim Merkezi (EDMEM), Sürdürülebilir Doğaltaş Teknolojileri Geliştirme Merkezi Laboratuvarı ve Merkez Araştırma Laboratuvarı (MARAL) faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirilerek meclis üyelerimize bilgilendirme yapıldı.
Üniversite bünyesinde yer alan Mesleki Eğitim Merkezi ve laboratuvarlardan ilimizde ve çevre illerde bulunan sanayiciler ile ihtiyaç duyan herkesin maksimum seviyede faydalanması hususunda gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi anlamında karşılıklı temenniler ile toplantı sona erdi.

• TSO MECLİS TOPLANTISINA BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. İBRAHİM TAŞ  KATILDI