• 27.03.2017

Bilecik PTT. Baş Müdürü Serhat BOZKURT Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete TOBB. İnşaat Emlak Bölümünden Murat AKTÜRK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, Bilecik PTT.İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz CİVİK,TSO Muhasebe Müdürü Ü. Aysev GÜÇLÜ, katıldı.
Genel olarak karşılıklı faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunuldu. PTT.Başmüdürü Serhat BOZKURT Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası adına basılan pulları takdim etti.

• BİLECİK PTT BAŞMÜDÜRÜ SERHAT BOZKURT TSO. BAŞKANI MEFAİL ATEŞ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ