• 27.03.2017

İş Bankası Bilecik Şube Müdürü Ferit GÖKAYDIN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail ATEŞ’i makamında ziyaret etti. Ziyarette TOBB İnşaat Emlak Bölümünden Murat AKTÜRK , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, TSO Muhasebe Müdürü Ümit Aysev GÜÇLÜ hazır bulundu.
Ziyarette TSO Başkanımız Mefail ATEŞ ve Yöneticilerimiz, Sayın Ferit GÖKAYDIN birlikte yeni çalışmalar için değerlendirmeler de bulundular.

• İŞBANKASI BİLECİK ŞUBE MÜDÜRÜ FERİT GÖKAYDIN TSO BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.