” AR-GE VE TASARIM MERKEZLERİ “ TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA DÜZENLENDİ

• 29.03.2017

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ Ar-ge ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme “ toplantısı proğramı odamız konferans salonunda II. Oturum olarak düzenlendi.
Birinci oturumda , İlk olarak konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Ekrem Türker FİDAN, Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerine sağlanan destekler ve başvuru süreçleri konusunda açıklamalı sunum yaptı. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Danışmanlık Grup Başkanı Ülkü ŞENGÜL , Ar-Ge Tasarım Merkezi olmanın Mali avantajları üzerine örnek uygulamalar konusunda katılımcıları bilgilendiren sunum gerçekleştirdi.
İkinci oturumda Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Başvuru yol haritası ile Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olabilecek firmalarla birebir randevulu görüşmelerle proğram son buldu.
Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail ATEŞ, Meclis Başkanımız Hakkı Aynur Toplantının sonunda konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür ettiler.

• ” AR-GE VE TASARIM  MERKEZLERİ “ TANITIM VE  BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA DÜZENLENDİ