BEBKA Mart Ayı Toplantısı Eskişehir’de Yapıldı

• 31.03.2017

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Yönetim Kurulu Mart Ayı Toplantısı, Eskişehir’de gerçekleştirildi.

Toplantıya; Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Azmi Çelik, Bilecik Valisi Süleyman Elban, BEBKA Genel Sekreter Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim kurulu toplantısının Eskişehir’de yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Vali Çelik, üç ilde faaliyet gösteren yatırım destek ofislerinin hazırladığı eylem planlarının bu toplantıda değerlendirileceğini söyledi. Toplantının açılışında duygularını dile getiren Vali Çelik, Bursa ve Bilecik ilinden gelen misafirleri Eskişehir’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, yararlı bir toplantı olmasını diledi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

• BEBKA Mart Ayı Toplantısı Eskişehir’de Yapıldı