2. İNÖNÜ ZAFERİ’NİN 96. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLER İLE KUTLANDI

• 03.04.2017

İkinci İnönü Zaferi'nin 96. yıl dönümü, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

İnönü muharebelerinin yaşandığı Bozüyük ilçesindeki Metristepe Anıtı'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Bozüyük Garnizon Komutanlığına bağlı askerler saygı atışı yaptı.

Törene, Valimiz Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, BilecikBelediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, daire müdürleri ve askeri yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

• 2. İNÖNÜ ZAFERİ’NİN 96. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLER İLE KUTLANDI