BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI TSO'DA KAHVALTILI TOPLANTIYA KATILDI

• 06.04.2017

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mefail Ateş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz Sabah Kahvaltısında Belediye Başkanı Selim Yağcı ile TSO Salonunda sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda şehrimizin ekonomi ve sanayideki son gelişmeleri, daima üreten ve daima büyüyen bir ekonomi için görüş alışverişinde bulunuldu.
Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Komisyonu tarafından düzenlenen 3. ve son Turizm Çalıştayı'nda ilimizdeki turizmcilerle toplantı yapıldı. İlimiz tanıtımı, turizmi anlamında güzel ve anlamlı çalışmalara imza atan değerli turizmcilerimizin heyecanlarını paylaştık, yaptıkları çalışmaları inceledik. Ülke ve millet olarak daha iyi günlere ulaşma temennilerimizi ilettik.
Toplantının sonunda Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ ya değerli katılımcılara nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

• BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI TSO'DA KAHVALTILI TOPLANTIYA KATILDI