3. KÜLTÜR VE TURİZM ÇALIŞTAYI BİLECİK TSO’DA DÜZENLENDİ

• 06.04.2017

Bilecik TSO Kültür ve Turizm Komisyonu Koordinesinde düzenlenen Çalıştay 04 Mart 2017 Salı günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda İlimizdeki turizmciler, bazı kamu kurum ve kuruluşları, STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Çalıştay Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un açılış ve teşekkür konuşmalarıyla başladı. Çalıştay’da yapılan tespit ve somut eylem önerilerinin Bilecik’te Turizmin gelişmesine ve bu amaca yaklaşma açısından taşıdığı önemi belirtti."
Çalıştaya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı katıldı. İlimizin tanıtımı,hakkında bilgilendirmeler yaparak turizm anlamında güzel ve anlamlı çalışmalara imza atan değerli turizmcilerle paylaşımlarda bulunarak çalışmalarını inceledi. Daha sonra yoğun programları sebebiyle toplantıdan ayrıldı.
Çalıştay öğle yemeğinin ardından, Bilecik Yaşayan Kent Müzesine ziyaret ve incelemeler yapılarak devam etti. Müze programının ardından Küplü Köyü Kadınları Platformu ziyaret edilerek gerçekleştirdikleri çalışmalar el emeği eserler ve sergileri gezildi. Ziyaret Küplü köyü eski ilkokulu civarındaki eski kilise kalıntılarının incelenmesinin ardından TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un teşekkür konuşması ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

• 3. KÜLTÜR VE TURİZM  ÇALIŞTAYI BİLECİK TSO’DA DÜZENLENDİ