• 07.04.2017

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yürütülen Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finanse ettiği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun destekleriyle hayata geçen “ Gelecek İçin Kayda Değer Projesi (GEKAD) “ Projesi kapsamında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İK11 platformu paydaşlığında 2 adet eğitim düzenlendi. Toplantıya İşveren, İşveren temsilcileri Bilecik TSO Yöneticileri ile STK.’lar katıldı.

05 Nisan 2017 Çarşamba günü 09:00 – 13:00 Saatleri arasında Bilecik TSO Eğitim Sınıfında Uludağ Üniversitesi’nden Yard. Doç. Dr. Selver Yıldız Bağdoğan tarafından YÖNETİM, İNSAN KAYNAKLARI VE ORGANİZASYON EĞİTİMİ verildi.

14:00 – 17:30 saatleri arasında Bilecik TSO Eğitim Sınıfında Uludağ Üniversitesi’nden Prof.Dr. Yusuf Alper tarafından “ SOSYAL GÜVENLİK YASASI EĞİTİMİ” verildi. Eğitimin devamında Bilecik SGK İl Müdürü Adem Bedir SGK teşvikleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

• BİLECİK TSO’DA YÖNETİM , İNSAN KAYNAKLARI VE ORGANİZASYON EĞİTİMİ İLE SOSYAL GÜVENLİK YASASI EĞİTİMİ VERİLDİ