BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI, “TSE EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ 1.GÖZETİM TETKİKİNİ” BAŞARI İLE GEÇTİ.

  • 10.04.2017
  • BilecikTSO

Kalite Yönetim Standardı çerçevesinde yapılan 1.Gözetim Tetkiki TSE Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Hasan Tuncay tarafından gerçekleştirildi. Odamız üyelerine sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesi ve devamlılığı açısından belgemizin üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.
Tetkikin ardından yapılan kapanış toplantısına Baş Tetkik Görevlisi Hasan Tuncay , Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Düzgün, Meclis Üyesi Yüksel Gökçedağ, Genel Sekreter Özgür Erdem ve oda personeli katıldı.
Yapılan denetimde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası´nın sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamaları, prosesler ve Kalite Yönetim Sisteminin etkinliği detaylı olarak tetkik edildi. Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerine sunulan hizmetin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin de ele alındığı denetim sonunda TSO’ nun TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin geçerliğinin devamına karar verildi.
 

  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI, “TSE EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ 1.GÖZETİM TETKİKİNİ”  BAŞARI İLE GEÇTİ.
  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI, “TSE EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ 1.GÖZETİM TETKİKİNİ”  BAŞARI İLE GEÇTİ.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç