• 25.04.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı aylık olağan Meclis toplantısı Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un açılış ve teşekkür konuşmalarıyla başladı.
Toplantıya; SGK İl müdürü Adem Bedir, İŞKUR İl müdürü Ayhan Tozan, KOSGEB İl müdürü Kadir Er ve Esnaf odaları Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları, Meslek odaları temsilcileri, Meclis üyeleri katıldı.
Toplantıda SGK İl Müdürü Adem Bedir, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, KOSGEB İl Müdürü Kadir Er katılımcılara devlet teşvikleri hakkında bilgilendirme yaptı.
Toplantının sonunda Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş katılımlarından dolayı, Kurum Müdürlerine ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

• BİLECİK TSO MECLİS TOPLANTISINA SGK İL MÜDÜRÜ ADEM BEDİR, İŞKUR İL MÜDÜRÜ AYHAN TOZAN, KOSGEB İL MÜDÜRÜ KADİR ER KATILDI .