HALKBANK ESKİŞEHİR BÖLGE KOORDİNATÖRÜ ALİ İPEK, İL MÜDÜRÜ UĞUR SADIK ÇÜRÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

• 18.05.2017

17/05/2017 tarihinde Halkbank Eskişehir Bölge Koordinatörü Ali İpek, Halkbank İl Müdürü Uğur Sadık Çürük, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ’ e makamında ziyarette bulunmuştur.
Bilecik Tso Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Karaçayır Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ocak, Genel Sekreteri Özgür ERDEM ziyarette hazır bulundu.
Ziyarette karşılıklı çalışmalar hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.

• HALKBANK ESKİŞEHİR BÖLGE KOORDİNATÖRÜ ALİ İPEK, İL MÜDÜRÜ UĞUR SADIK ÇÜRÜK  TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.