BİLECİK SGK İL MÜDÜRÜ ADEM BEDİR SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 18.05.2017

Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Adem BEDİR Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri dolayısıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İş Bankası Bilecik Şube Müdürü Ferit GÖKAYDIN, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR hazır bulundu.
SGK İl Müdürü Adem BEDİR “ 736 Sayılı Kanun Kapsamında SGK prim borçlarını yapılandıran ancak ilk taksitini ödemeyenler için verilen ek sürenin 31 Mayıs 2017 tarihinde sona ereceğinden bilgiler verdi. Ayrıca SGK ile ilgili yeni yasa ve düzenlemeler hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail ATEŞ, Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, TSO üyelerinin yaşadığı zorluk problemleri belirterek paylaştılar.
Ziyaretin sonunda Sayın BEDİR’e nazik ziyareti için teşekkür ederek, SGK Haftasını kutladılar.

• BİLECİK SGK İL MÜDÜRÜ ADEM BEDİR  SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ODAMIZI ZİYARET ETTİ.