ARZUM HELVA ŞEKERLEME AÇILDI

• 18.05.2017

Arzum Helva Lokum Şekerleme mağazası, Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi No:1 adresinde açılarak müşterilerine hizmet vermeye başladı.
Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ’in açılışını gerçekleştirdiği programa, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim görevlisi Mesut KAPLAN, davetliler, vatandaşlar katıldı.
Açılış sonrası Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri işyeri yetkililerine yeni işyerlerinin kendilerine bereketli ve hayırlı olması dileklerinde bulundular.

• ARZUM HELVA ŞEKERLEME AÇILDI