BİLECİK TSO ÜYELERİ İSTANBUL TÜYAP YAPI FUARINA KATILDI

  • 26.05.2017
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur, TSO Yöneticileri Meslek Komitesi üyeleri, İstanbul (TÜYAP-Büyükçekmece) Fuar Merkezi’ndeki 40. Yapı Fuarı’na (Turkey Build İstanbul 2017) katıldı.
Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktaѕı olan fuarı gezen TSO üyeleri, inşaat sektöründeki yeni teknolojileri ve ürünleri inceleme imkanı buldu. 26 kişilik bir ekiple fuarı yerinde inceleyen TSO üyesi iş adamları, inşaat sektöründeki yeni teknoloji ve ürün imalatı alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı birçok firma ile iş görüşmesi yaparak, sektörel gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı buldu.
Yapı Fuarı- ((Turkey Build İstanbul), Yeni salonlar ve açık alan ileile toplamda 100.000 m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.250 katılımcı ile Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır.

Yapı Fuarı- (Turkey Build İstanbul) denetlemeye tabi tutulmuş ve UFI tarafından onaylanmış bir fuardır.
Bu Fuar 5174 sayılı Kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir.

 

  • BİLECİK TSO ÜYELERİ  İSTANBUL TÜYAP YAPI FUARINA KATILDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç