DEMİRKIRAN PSİKOTEKNİK MERKEZİ AÇILDI

  • 29.05.2017
  • BilecikTSO

Sürücü Kursu, Kız Apartı gibi 1990 Yılında beri Bilecik’lilere dallarda hizmet veren Bilecik TSO Üyesi, Demirkıran Sürücü Kursları, Turizm, İnşaat Tic.Ltd.Şti hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ’in açılışını gerçekleştirdiği programa, protokol üyeleri, davetliler, vatandaşlar katıldı.
Psikoteknik Eğitim Merkezi açan Demirkıran; Sürücülerde güvenli araç kullanmak için temel olarak bulunması gereken algı, dikkat, hafıza, muhakeme yeteneği, hız-mesafe tahmini gibi zihinsel özelliklerinin; tepki hızı, göz, el ayak koordinasyonu gibi psiko-motor yetenek ve beceri düzeyinin, risk alma, saldırganlık, sorumluluk, öz kontrol gibi tutum, davranış, alışkanlık ve kişilik özelliklerini bilgisayar destekli test sistemleri ile ölçecek.
Açılış sonrası Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ İşyeri Sahibi Sayın Refik DEMİRKIRAN 'a yeni işyerlerinin kendilerine hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

  • DEMİRKIRAN PSİKOTEKNİK MERKEZİ AÇILDI
  • DEMİRKIRAN PSİKOTEKNİK MERKEZİ AÇILDI
  • DEMİRKIRAN PSİKOTEKNİK MERKEZİ AÇILDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç