MERMER SEKTÖRÜNE YÖNELİK PROJE TOPLANTISI YAPILDI

• 01.06.2017

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Mali İşbirliği çerçevesinde hazırlanan Rekabetçi ve Yenilikçi Sektörler Operasyonel Programı (2014 - 2020) kapsamında Bilecik TSO ve BEBKA işbirliği ile Bilecik Valiliği tarafından mermer sektörüne yönelik proje hazırlığı kapsamında 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 14.00’te Bilecik TSO toplantı salonunda “Mermer artıklarının kullanımı, sektördeki firmaların kurumsal kapasitelerinin artırım yöntemleri ve katma değerli ürün üretimi ve kullanımı” alanlarında firmaların görüşlerini almak üzere toplantıya Bebka yetkilileri, Bilecik TSO yetkilileri, İl Özel İdaresi yetkilileri, Bilmerder yetkilileri , Sektörle ilgili firmaların temsilcileri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi temsilcisi katıldı.

• MERMER SEKTÖRÜNE YÖNELİK PROJE TOPLANTISI YAPILDI