• 13.06.2017

KOSGEB’in sunduğu Girişimcilik Destek Programı kapsamında; BİLECİK TSO, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 13 Haziran 2017 – 16 Haziran 2017 tarihleri arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” odamız eğitim salonunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer tarafından eğitimler verilmektedir.
Eğitim programını sağlıklı tamamlayan katılımcılar, katılım belgesi alarak, iş fikirlerini KOSGEB ile paylaşacaklar ve KOSGEB’in sağladığı destek ve hibelerden faydalanabileceklerdir.

• Bilecik TSO, KOSGEB ve İŞKUR İşbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimize 2017 yılında” da Devam Ediyoruz.