JANDARMA TEŞKİLATI’ NIN 178.’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

• 15.06.2017

Jandarma Genel Komutanlığının 178’inci kuruluş yıldönümü törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına Tuğgeneral Halis Zafer Koç’un çelenk sunmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı’nda devam eden tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İl Jandarma Komutanlığında devam eden törene Bilecik Valisi Süleyman Elban, 2.Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Belediye Başkanı SelimYağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Kamu Kurumlarının ve Kuruluşların yetkilileri, Askeri Erkan, vatandaşlar katıldı.

Bilecik Ticaret veSanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, 178. Yılını kutladığımız Türk Jandarma Teşkilatı’nın tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. “dedi

• JANDARMA TEŞKİLATI’ NIN  178.’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI