BİLECİK TSO GÖLPAZARI İLÇESİNDE ÜYELERİYLE İFTAR YEMEĞİN’DE BULUŞTU

• 17.06.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Gölpazarı ve Yenipazar ‘da bulunan üyelerine yönelik Gölpazarı Belediyesi Düğün Salonunda iftar organizasyonu düzenledi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş; Gölpazarı Belediye Düğün Salonundaki iftar programında yaptığı konuşmada, oda olarak devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile el birliği içinde çalıştıklarını söyledi.
Coğrafi işaret projesi için Türk Patent Kurumu ile sürdürülen çalışmalarda sona gelindiğini belirten Ateş, "Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin fedakarlıklarla bize tahsis ettiği araziye, mühendislik fakültesi için 5 milyon liralık laboratuvar binasının da temeli atıldı." dedi.
Gölpazarı Belediye Başkanı Sn.Vedat Kazıcı; Böyle bir buluşmaya vesile olan Bilecik TSO Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim. Bende Bilecik TSO’ nun aktif bir üyesiyim. Üyelere yönelik bu tür organizasyonları çok olumlu ve yapıcı buluyorum. Ticaret ve Sanayi Odalarının tek görevinin üyelerinden aidat toplamak olmadığı; Ülkemize bulunduğu bölgeye , Sanayici , İşadamları ve üyelerine yönelik verdiği geniş kapsamlı hizmetlerinin bulunduğunu belirtti.
Programa, Gölpazarı Kaymakamı Sn. Kadir Duman, Gölpazarı Belediye Başkanı Sn. Vedat Kazıcı, Yenipazar Belediye Başkanı Sn. İlhan Özden, ilçe protokol üyeleri, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, TSO Meclis Üyeleri, Bilecik TSO’nun Gölpazarı ve Yenipazar’daki üyeleri, Sivil toplum kuruluşları, misafirler katıldı. Proğram yapılan dua ile sona erdi.

• BİLECİK TSO  GÖLPAZARI İLÇESİNDE  ÜYELERİYLE İFTAR  YEMEĞİN’DE BULUŞTU