Bilecik TSO Söğüt'te ki Üyeleri ile İftarda Buluştu

  • 21.06.2017
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Söğüt İlçesinde bulunan üyelerine yönelik Söğüt Türk Sofrasında iftar organizasyonu düzenledi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş; Söğüt Türk Sofrasındaki iftar programında yaptığı konuşmada, Oda faaliyetlerini anlatarak devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile el birliği içinde çalıştıklarını söyledi.
Ayrıca "Bilecik Şeyh Edebali Türbesine yaşlı ve engellilerin kullanımı için asansör projesinin başlatıldığını dile getirdi.
Ardından konuşma yapan Söğüt Belediye Başkanı Sn.Halil AYDOĞDU ; Böyle bir buluşmaya vesile olan Bilecik TSO Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. Ticaret Odası ile birlikte hareket ederek önemli projelere imza atmak istediklerini belirterek."Burada da çok önemli bir şahsiyet olan Ertuğrulgazi yatmaktadır.Sizlerle birlikte Söğüt ilçemizin kültür turizmine katkı sağlayacak projelerde bulunmak bizleri onurlandıracaktır." dedi.
Programa, Söğüt Kaymakamı Sn. Berkan Sönmezay, İnhisar Kaymakamı Sn. Bedir Deveci, Belediye Başkanı Sn. Halil Aydoğdu, İlçe protokol üyeleri, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, TSO Meclis Üyeleri, Bilecik TSO’nun Söğüt İlçesi üyeleri, Sivil toplum kuruluşları, misafirler katıldı. Program yapılan dua ile sona erdi.
 

  • Bilecik TSO Söğüt'te ki Üyeleri ile İftarda Buluştu
  • Bilecik TSO Söğüt'te ki Üyeleri ile İftarda Buluştu
  • Bilecik TSO Söğüt'te ki Üyeleri ile İftarda Buluştu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç