Bilecik TSO Pazaryeri İlçesindeki Üyeleri ile İftar Organizasyonunda Buluştu

• 23.06.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Pazaryeri İlçesinde bulunan üyelerine yönelik Pazaryeri Kültür Merkezinde iftar organizasyonu düzenledi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur; Pazaryeri Kültür Merkezindeki iftar programında yaptığı konuşmada, Oda faaliyetlerini üyelerimize anlattı. İlçede bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aynur; Şahsım ve Oda adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
Ardından konuşma yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Sn. Muzaffer Yalçın; "Böyle bir buluşmaya vesile olan Bilecik TSO Başkan ve yöneticilerine şahsım ve İlçem adına teşekkür ederiz.İlçemizde sizleri görmek böyle bir organizasyonda bulunmak bizleri onurlandırmıştır" dedi.
Programa, Pazaryeri Belediye Başkanı Sn. Muzaffer Yalçın, İlçe protokol üyeleri, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, TSO Meclis Üyeleri, Bilecik TSO’nun Pazaryeri İlçesi üyeleri, Sivil toplum kuruluşları, misafirler katıldı. Program yapılan dua ile sona erdi.

• Bilecik TSO Pazaryeri İlçesindeki Üyeleri ile İftar Organizasyonunda Buluştu