• 11.08.2017

Bursa Milletvekili Sn. Hüseyin Şahin ve Modef Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyeleri Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu üyesi Ercan Düzgün katıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Modef fuarcılık yöneticileri karşılıklı çalışmalar hakkında istişare ettiler. Heyetler birbirine hediye takdiminde bulundu.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Bursa Milletvekili Sn.Hüseyin Şahin ve MODEF Fuarcılık yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

• BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN, MODEF FUARCILIK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TSO BAŞKANI MEFAİL ATEŞ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.