ÇİFTYILDIZ ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNE BİR İŞLETME DAHA EKLEDİ

• 14.08.2017

Çiftyıldız Şirketler grubu bünyesine, Shell akaryakıt istasyonu işletmesini ekledi. Çiftyıldız yeni otobüs terminali yanında ki Shell akaryakıt istasyonu açılışına Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Bilecik Müftüsü Necati Akkuş, Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, çok sayıda davetli katıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, İlimize yatırımları ve faaliyetleri ile değer katan üyemiz Çift yıldız firması kurucu üyesi İbrahim Yıldız’a yöneticilerine yeni işyerlerinin bereketli ve hayırlı olması dileklerinde bulundular.

• ÇİFTYILDIZ ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNE BİR İŞLETME DAHA EKLEDİ