BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI (BEBKA) AĞUSTOS AYI TOPLANTISI BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİ

• 19.08.2017

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Ağustos ayı Yönetim Kurulu toplantısı, Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında Bilecik’te yapıldı.

Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Büyükakın'ın başkanlığında Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'in katıldığı Yönetim Kurulu toplantısında, gündemdeki konular ele alındı.

• BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI  (BEBKA) AĞUSTOS AYI TOPLANTISI BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİ