• 24.08.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk YÜCEL'i makamında ziyaret etti. Ziyarete TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ, Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ONAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan KARAÇAYIR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Genel Sekreter Özgür ERDEM katıldı. 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk YÜCEL ziyaretlerinden ötürü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik TSO Yöneticileri 2.Jandarma Eğt.Tugay Kom.Tuğg.Tanju Selçuk YÜCEL'i ziyaret etti.