• 14.09.2017

Bilecik TSO olarak üzerinde çalıştığımız “Bilecik Kırsalındaki Ekonomik Ürünlerin Coğrafi İşaretlenmesi ile Ulusal ve Uluslararası Boyutta Tanıtılması” projesi ile Bilecik adına Türk Patent Enstitüsü’ne coğrafi işaret başvurusu yaptığımız 10 farklı ürünün de ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde düzenlenen 8.Yöresel Ürünler fuarında (YÖREX) tanıtılmasına imkan sağladık.

Fuardaki standımızı ziyaret eden Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfü Elvan’a, TOBB. Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Sayın Ali Çandır'a, Bozüyük Ticaret Odası (BTSO) Başkanı Tarık Buğra Levent'e Bilecik Ticaret ve Sanayi olarak teşekkür ederiz.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası BEBKA Kalkınma ajansı destekli katıldığımız 8.yörex yöresel ürünler fuarında güzel ilimizin yöresel güzelliklerini tanıtıyoruz.