3.ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ LANSMAN VE BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

• 28.09.2017

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA); 3.Anadolu Animasyon Film Yarışması ve 3. Anadolu Animasyon Ve Dijital İşler Festivalinin tanıtımı Eskişehir Valiliğinin organizasyonunda yapıldı.

Türkiye'de çizgi film ve animasyon sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen, 12-13 Aralık 2017 tarihleri arasında Eskişehir'in ev sahipliği yapacağı festivalin tanıtım programına; Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, öğrenciler ve sektör temsilcileri katıldı.

• 3.ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ  LANSMAN VE BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ