• 04.10.2017

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği finansmanı ile yaptırılan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Bülent TÜFENKCİ ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun katılımıyla temeli atılan TOBB Mühendislik Laboratuvarı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ ;
“TOBB Finansmanı ile yapılan ve Şubat 2018 tarihinde tamamlanması planlanan TOBB Mühendislik Laboratuvarı ilimizin göz bebeği Üniversitemizin gelişmesinde ve bilimsel çalışmalarının artmasında önemli bir paya sahip olacaktır. Laboratuvar Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği çerçevesinde sanayicilerimizin, ihtiyaç duyan kurum ve kuruluşların da hizmetinde olacaktır. İlimizin ekonomik anlamda gelişmesine katkıda bulunacak bu değerli yatırımın Üniversitemiz, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olacağına inancım tamdır.” dedi

• TOBB. Tarafından yaptırılan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Laboratuvarı İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.