• 12.10.2017

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hayati Develi, Bilecik Ağır Ceza Reisi Kamil Kaya, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, siyasi parti ve STK temsilcileri, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.
Akademik yılı proğramın sonunda Bilecik Belediyesi tarafından Üniversite yerleşkesine kazandırılan Bilecik Belediyesi Öğrenci Otağının açılışı gerçekleştirildi.

• Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin 2017-2018 akademik yılı açılışı gerçekleşti.