Bilecik TSO’dan Emekli Olan Personele Veda Yemeği Düzenlendi

• 18.10.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında, görev yapan emekliye ayrılan Ticaret Sicil Müdürü Fatma İlk’e veda yemeği düzenlendi.
Fatma İlk için düzenlenen veda yemeğine ; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Meclis Başkan Yard. Ali Onay, Meclis Başkan Yard. Turan Ağdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yard. İlhan Karaçayır, Meclis Üyesi Kadir Cenk Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Gökçedağ, Meclis Üyesi Adem Akman, Genel Sekreter Özgür Erdem ve TSO personeli katıldı.
Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş konuşmasında,“Emekliye ayrılan personelimize emekliğinin hayırlı olsun temenni ve dileklerimizi iletmek amacıyla toplandık. Bundan sonraki hayatında sağlıklı mutlu huzurla dolu, sevdikleriyle güzel bir ömür dilliyorum. Bütün arkadaşlarım adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
TSO Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur tarafından Emekliye ayrılan Fatma İlk’e günün anısına hediye takdim edilerek veda yemeği sona erdi.

• Bilecik TSO’dan Emekli Olan Personele Veda Yemeği Düzenlendi