• 20.10.2017

19 Ekim 2017 Perşembe günü Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulunda hayırsever iş adamı Hayati Öztürk’ün katkılarıyla yaptırılan zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Valimiz Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, BilecikTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, okula adını veren şehidimiz Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım ve annesi Fatma Safitürk, şehidin ablası Zeynep Bakırkaya ve eşi Bilal Bakırkaya ile iş adamı Hayati Öztürk katıldı.

• Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, Ortaokuluna Hayırsever İşadamı Hayati Öztürk’ün Katkılarıyla Törenle Kütüphane açılışı Gerçekleştirildi.