SABAH GAZETESİ YÖNETİCİLERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

• 20.10.2017

SABAH Gazetesi Bölge Müdürü Yusuf Bozan, Bölge Koordinatörü Adem Kürgün Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş’i ziyaret etti..
Ziyarete Meclis Başkanı Hakkı Aynur ile yönetim kurulu üyesi Ercan Düzgün katıldı.
TSO Başkanı Ateş, Meclis Başkanı Aynur ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kentte faaliyet gösteren sanayi kuruluşları, ekonomisi hakkında paylaşımlarda ve görüş alışverişinde bulundular.
Ziyaretin sonunda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş tarafından konuklarına Bilecik’i tanıtan hediyeler takdim etti.

• SABAH GAZETESİ YÖNETİCİLERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.