800 ÖĞRENCİYE BİLECİK TSO’DAN KIŞLIK BOT YARDIMI

  • 20.10.2017
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı. Her yıl Bilecik TSO tarafından düzenli olarak yapılan yardımlar çerçevesinde bu yıl Merkez ilçe ve ilçelerde okuyan 800 öğrencimize kışlık botları teslim edildi.
Konu ile ilgili olarak Bilecik Vezirhan İlköğretim Okulunda yapılan programa Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin OCAK ve Ercan DÜZGÜN katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan bu yardımlar için Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş yardımların dağıtımının ardından yaptığı açıklamada: “Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak 800 öğrencimize kışı sıcak geçirmelerini sağlayacak bot hediye ettik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızın çabası ile yaptığımız bu çalışma neticesinde 800 öğrenci kardeşimize ulaştık. Bu yardımda katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ederim. dedi
 

  • 800 ÖĞRENCİYE BİLECİK TSO’DAN KIŞLIK BOT YARDIMI
  • 800 ÖĞRENCİYE BİLECİK TSO’DAN KIŞLIK BOT YARDIMI
  • 800 ÖĞRENCİYE BİLECİK TSO’DAN KIŞLIK BOT YARDIMI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç