BEBKA MALİ DESTEK PROGRAMLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

• 23.10.2017

BEBKA Genel Sekreterliği tarafından 13.10.2017 Cuma günü Bilecik TSO ‘da ‘’BEBKA Mali Destek Programları’’ hakkında istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda ilimizde Mali Destek Programları kapsamında yapılabilecek projeler konusunda değerlendirme yapılarak özellikle Kırsal Kalkınma alanında oluşturabilecek proje fikirleri tartışıldı. Toplantıya BEBKA, Kaymakamlıklar, Belediye Başkanlıkları, İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Özel İdaresi,Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odaları ve Kalkınma Kooperatiflerinden yetkililer katıldı.

• BEBKA MALİ DESTEK PROGRAMLARI İSTİŞARE TOPLANTISI