BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MEFAİL ATEŞ ROBOT VE 3 D YAZICI ATÖLYELERİNİN AÇILIŞINA KATILDI

• 26.10.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Bilimve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen “ Robotik ve 3D Yazıcı Atölyeleri” nin Açılış Töreninine katıldı.
Bilim ve Sanat Merkezindeki Robot ve 3 D Yazıcı Atölyelerinin açılışına; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı programda gerçekleştirildi.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MEFAİL ATEŞ  ROBOT VE 3 D YAZICI ATÖLYELERİNİN AÇILIŞINA KATILDI