• 26.10.2017

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) iş birliğiyle bu yıl 25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Bursa 3. Uluslararası Blok Mermer Fuarı global buluşma noktası olarak sektörün profesyonellerini ağırlayacak.
Bu yıl 3. gerçekleştirilen Taşı Mermer Şehrimizin Firmalarının katıldığı fuar açılışına; Eski İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birçok ülke ve şehirden firma temsilcileri katıldı.
Açılışın ardından; Bilecik Valimiz Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Sayın Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ , Meclis Başkanı Hakkı Aynur , Meclis Başkan Yard.Ali Onay,Yönetim Kurulu Üyeleri; Ercan Düzgün, Yüksel Gökçedağ, heyet olarak Bilecikli 17 firmamızın stantlarını gezdi.

Sayın Valimiz Doç.Dr.Tahir Büyükakın'ın, Belediye Başkanı Sayın Selim Yağcı'nın stant ziyaretleri, katılımcı firmalarımızda büyük bir memnuniyet yaratmıştır. Bilecik Ticaret ve Sanayi odası olarak , sektöre ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI 3.BURSA BLOK MERMER FUARINDA ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ