• 16.11.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi, T. B. M. M.’ de Bilecik Milletvekili Sayın; Halil Eldemir ’i ziyaret etti.
Ziyarete TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Meclis Üyesi; Fikret Aktaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Karaçayır, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Sak, Ali Muyşin, Ercan Düzgün, Yüksel Gökçedağ katıldı. Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ziyaretlerinden dolayı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

• BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR'İ T.B.M.M.'DE ZİYARET ETTİ