BİLECİK VALİSİ TAHİR BÜYÜKAKIN MERMER SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ İNCELEMELER’DE BULUNDU

• 17.11.2017

Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren Silkar Madencilik ve Turgut Özen Mermer’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarete Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur katıldı.

Sanayi bölgelerinde yaptıkları ziyaretlerin işleyiş ve sorunları tespitte büyük fayda sağladığına vurgu yapan Vali Büyükakın, tesisin yenilik ve tasarıma yönelik ar-ge çalışmalarının ve yüksek katma değerli ihracata yönelik rekabet stratejileri ile Türkiye’nin gücüne güç katacağını ifade etti.

SİLKAR FABRİKALAR Üretim Direktörü Nurtaç Akgöz, Silkar Mozaik İşletme Müdürü İbrahim Kaya’ TURGUT ÖZEN MERMER Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen, den bilgi alan Vali Tahir BÜYÜKAKIN çalışanlarla’da sohbet etti.

• BİLECİK VALİSİ TAHİR BÜYÜKAKIN MERMER SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ İNCELEMELER’DE BULUNDU