BEBKA KASIM AYI TOPLANTISI BİLECİK’TE YAPILDI

• 28.11.2017

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)’nın Kasım ayı Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik’te gerçekleşti.

Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında Bilecik Valiliği’nde gerçekleşen toplantıya Bursa Valisi Izzettin Küçük, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bilecik Il Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.

2018 yılı çalışma usul ve esaslarının gündem oluşturduğu BEBKA Kasım ayı toplantısı, tanıtım faaliyetleri ve güdümlü proje desteği kapsamında desteklenmesi öngörülen projelerin karara bağlanması ile sona erdi.

• BEBKA KASIM AYI TOPLANTISI BİLECİK’TE YAPILDI