BİLECİK TSO’DA KONAKLAMA SEKTÖR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

• 14.12.2017

Sektör toplantılarına ara vermeden devam eden Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, periyodik olarak gerçekleştirdiği sektör toplantılarında bu kez, Bilecik Emniyet Müdürlüğü Yetkililerinin katılımıyla ilimizdeki konaklama sektörü temsilcileri bir araya geldi.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş ve Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı, 2.Sınıf Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kentin Yurt, Pansiyon, Apart, Konukevi sektör temsilcilerinin sorun-beklentileri dinlendi. Konaklama sektöründe yaşanılan anlık gönderi ve bildirimler hakkında öneri ile çözümleri paylaşıldı.

• BİLECİK TSO’DA  KONAKLAMA SEKTÖR TOPLANTISI  DÜZENLENDİ